Healingdrum

 

 

DE KEERKRING SPIRITUEEL

Healingdrum

De Healer of Sjamaan gebruikt verschillende klanken om in contact te komen met 'wat er is'. Naast de eigen Stem en de Ratel is de Drum een soort vervoermiddel (het Paard van de Sjamaan genoemd), gebruikt om in contact te komen met de verschillende werelden (de stoffelijke en de spiritwereld).

De (ronde) trom staat symbool voor de eenheid van verleden, heden en toekomst.

 

Tijdens de workshop maak jij jouw eigen healingdrum!

 

Het maken van een healingdrum is in feite een Ceremonie. Het gaat hier tenslotte om een belangrijk gebeuren. Je maakt een eigen 'tool' dat je kan gebruiken voor veel doeleinden op spiritueel vlak.

Je kan jouw Drum gebruiken voor jezelf, om mee te reizen naar jouw Krachtplaats. Ook kan je deze gebruiken tijdens ceremonies of andere bijeenkomsten. Een Drumcirkel bijvoorbeeld is een zeer helende aangelegenheid.

Na verloop van tijd mag je jouw Drum misschien wel gebruiken bij andere mensen?

 

Bij ons werk je met een verse dierenhuid welke je zelf mag bewerken tot Rawhide om er een drumvel van te maken. Tijdens het hele proces, vanaf je besluit om een eigen Drum te maken, ontdek je jouw kracht, jouw medicijn, voor de Drum.

 

De workshop duurt 2,5 dag.

In de agenda zie je de mogelijkheden hiervoor.

 

Zelf bouw ik geen Drums voor de verkoop.

In de webshop worden soms wel Drums te koop aangeboden. Deze zijn steeds vervaardigd door traditionele Drumbouwers.

Als je zelf echt niet in de gelegenheid bent om jouw Drum te bouwen kan je er een aankopen. Realiseer je wel dat deze aangekochte Drum méér tijd nodig heeft om één te worden met jou!

 

 

Elk mens beschikt over zijn/haar eigen medicijn om zichzelf te kunnen helen!